Vorige Artikel 4 van 5

Focus Kiosk P10 Interactieve infozuil 55"

De Focus Kiosk P10 is een interactieve informatiezuil met een ingebouwd Full HD 55 inch 10-punts touch display. Deze multifunctionele zuil is uitgerust met camera en speakers. De bediening van de stijlvolle zuil is eenvoudig; de bezoeker bedient het scherm met de vinger, op exact dezelfde wijze als een tablet.

Door de wieltjes is de Focus Kiosk eenvoudig te verplaatsen. Kies zo zelf de meest strategische locatie!

Kies ook zelf de geïntegreerde pc die het beste bij uw behoeften aansluit; u hebt volledige flexibiliteit. De display kan zelfstandig of als onderdeel van een netwerk functioneren.

De robuuste Kiosk P10 is opgebouwd uit uitsluitend kwalitatief hoog-waardige hardware componenten, waardoor deze zuil geschikt is voor intensief gebruik. De touch techniek werkt eenvoudig en nauwkeurig.

De Kiosk P10 wordt standaard geleverd in een moderne witte behuizing. Wij bieden u tevens de mogelijkheid de kiosk te bestellen in elke gewenste kleur, voorzien van uw naam en logo. Uw huisstijl, uw interieur, uw kiosk.

Door de inzet van de Kiosk P10 hebt u interactie met uw doelgroep op de juiste plaats, op het juiste moment, met de juiste boodschap!

Digital Signage

Vanwege de enorme informatie-stroom die we tegenwoordig via (social) media ontvangen is het essentieel uw doelgroep op het juiste moment van de juiste informatie (op maat) te voorzien. 

Met de Kiosk P10 gaat u echter nog een stap verder. Het touchscreen zorgt ervoor dat u uw communicatie interactief maakt en zo uw doelgroep nog actiever betrekt bij uw boodschap. Klanten vinden hun eigen weg door uw winkel, promoactie, assortiment of catalogus. Relevant, customized en up-to-date!

Toepassingen

Combineer online en offline; haal uw complete online assortiment naar uw fysieke winkel. Zo laat u veel zien op beperkte (winkel)ruimte.

Verwelkom uw klanten met dynamische bewegwijzering of communiceer actuele promoties. Meld actuele ontwikkelingen of toon uw assortiment/webshop in uw winkel of showroom.

Deze eyecatcher biedt eindeloze mogelijkheden voor communicatie en interactie in winkels, zorginstellingen, hotels, horecagelegenheden, warenhuizen, showrooms, supermarkten, op beurzen, vliegvelden etc.

6.599,-

(Incl btw )
 • Laagste prijzen
 • vóór 14:30 besteld, volgende werkdag bezorgd
 • €4.95 vaste verzendkosten
 • Retour binnen 14 dagen
 
 • Levertijd

  Product op voorraad en vóór 14:30 besteld, volgende werkdag bezorgd! Actuele voorraad weten? Chat of bel nu!

 • Verzending

  Voor bestelling onder € 150.00 rekenen wij € 4,95 verzendkosten, daarboven verzenden we gratis.

 • Ruilen en Retourneren

  Binnen 14 dagen heeft u nog een herroepingsrecht, veer meer informatie zie www.thuiswinkel.org