Filteren

Verbeterborden

11 Verbeterborden

11 Verbeterborden

Elke organisatie wil efficiënt werken. Daarom werkt u doorlopend aan het verbeteren van uw processen of diensten. Om u te helpen dit inzichtelijk te maken produceren wij al jaren verbeterborden, in vele varianten. Maatwerk is daarbij van groot belang - elke organisatie is tenslotte anders. Al zijn het maar kleine verschillen, uw organisatie is het meest gebaat bij een custom oplossing. Daarbij mag u niet alleen denken aan het uiteindelijke formaat van het bord, maar vooral ook aan de specifieke bedrukking met bedrijfslogo en uw eigen indeling.

Kijk vooral eens naar de standaardontwerpen en voorbeelden die hieronder staan. Staat uw gewenste verbeterbord er niet bij dan kunnen wij ook samen met u uw eigen ontwerp realiseren!

Een verbeterbord kopen

Een verbeterbord is ideaal voor thuisgebruik, maar vooral voor bedrijven. Een verbeterbord wordt gebruikt om processen inzichtelijk te maken binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld voor het productieproces, maar ook voor het opstellen of verbeteren van een business model. Er zijn verschillende types verbeterborden. Zo is er een "op maat" model, waarin de vlakken vrij zijn en je dus zelf kan aangeven welke zaken van belang zijn. Andere modellen zijn voor operations performance, kwaliteitsverbetering en lean manufacturing. Ook het populair wordende Scrum vindt u terug binnen ons aanbod aan verbeterborden.

Samenwerken op andere manieren

Een verbeterbord is een handig middel om direct aan de slag te kunnen met het type verbetering waar u mee bezig bent. Echter kunt u er ook voor kiezen om zelf een whiteboard te laten bedrukken, of te kiezen voor een standaard whiteboard dat u voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Voor het laten bedrukken van een whiteboard kunt u gewoon contact met ons opnemen.

De specificaties van onze borden

Al onze borden beschikken over dezelfde standaard specificaties. Enkele borden bieden nog enkele extra toevoegingen, naast natuurlijk een speciale opdruk. Deze specificaties zijn: UV bestendig, beschrijfbaar, magnetisch, wordt inclusief montagemateriaal en afleg goot geleverd, lange garantie (bekijk hiervoor het product). Voor al deze borden wordt geadviseerd om het bord minimaal 2x per week schoon te maken.