Whiteboards 88 x 178 cm

2 Whiteboards 88 x 178 cm

2 Whiteboards 88 x 178 cm

De titel van dit product geeft het al aan: Whiteboard zonder profiel! Bent u de standaard whiteboards met die lelijke aluminium profielen zat? Dan hebben wij hier de oplossing! Op deze pagina vindt u alle whiteboards met een afmeting van 88x178 centimeter. 

Chameleon Writing

Chameleon Writing is het nieuwe productprogramma van onze leverancier Smit Visual. Door investering in een nieuwe machine kan Smit Visual de whiteboards kaasrecht afsnijden en aflakken waardoor de whiteboards zonder profielen een trendy en moderne uitstraling krijgen binnen uw kantoor- of schoolomgeving. 

Groot bord, toch mooi om te zien

Omdat men een stuk van het whiteboard af haalt tijdens de machinebewerking komt de absolute maat uiteindelijk uit op 88x178cm. Deze maat is een stijlvol minimalistisch stuk kunstwerk aan uw muur!

Een groot whiteboard met grote mogelijkheden

Ondanks dat het whiteboard 88x178cm is kunt u dit stijlvolle randloze whiteboard toch goed toepassen in welke omgeving dan ook. Door de kleine afmeting is het whiteboard namelijk makkelijk op te hangen in elke ruimte.

De toepassingsmogelijkheden van dit 88x178 cm whiteboard zijn dus eindeloos. In een stijlvolle vergaderkamer, een modern klaslokaal, of tijdens die brainstormsessie in een hippe kantoortuin.

Een whiteboard van 88x178cm niet wat u zoekt?

Kijk eens verder in ons assortiment whiteboards, wij leveren u ook graag andere standaard maten zoals, 60x90 cm, 90x120cm of wellicht een vierkant whiteboard van 100x100cm. Wij zijn er zeker van dat wij u een whiteboard kunnen bieden dat past binnen uw omgeving.