Whiteboards 58 x 88 cm

2 Whiteboards 58 x 88 cm

2 Whiteboards 58 x 88 cm

De titel van dit product geeft het al aan: Whiteboard zonder profiel! Bent u de standaard whiteboards met die lelijke aluminium profielen zat? Dan hebben wij hier de oplossing! Op deze pagina vindt u alle whiteboards met een afmeting van 58x88 centimeter. 

Chameleon Writing

Chameleon Writing is het nieuwe productprogramma van onze leverancier Smit Visual. Door investering in een nieuwe machine kan Smit Visual de whiteboards kaasrecht afsnijden en aflakken waardoor de whiteboards zonder profielen een trendy en moderne uitstraling krijgen binnen uw kantoor- of schoolomgeving. 

Kleine Afmeting

De kleinste afmeting in deze groep is 58x88cm. Deze maat is gebaseerd op onze standaard whiteboardmaat 60x90cm. Omdat men een stuk van het whiteboard af haalt tijdens de machinebewerking komt de absolute maat uiteindelijk uit op 58x88cm. Deze maat is een kleine investering voor een stijlvol minimalistisch stuk kunstwerk aan uw muur!

Een klein Whiteboard, toch grote mogelijkheden

Ondanks dat een whiteboard van 58x88cm niet heel erg groot is kunt u dit stijlvolle randloze whiteboard toch goed toepassen in welke omgeving dan ook. Door de kleine afmeting is het whiteboard namelijk makkelijk op te hangen in elke ruimte.

De toepassingsmogelijkheden van dit 58x88 cm whiteboard zijn dus eindeloos, een paar voorbeelden van waar deze mooie whiteboards niet zouden misstaan:

-       Als klein memo bord in de docentenkamer

-       In de klas voor kleine aantekeningen of een kladbord voor de leerlingen

-       Op kantoor waar zijn minimalistische look niet zal misstaan in een directeurskamer

Een whiteboard van 58x88cm te klein?

Bij whiteboard-express.nl heeft voor elk wat wils, kijk ook eens bij onze wat grotere maten, zoals: