Whiteboards 118 x 178 cm

2 Whiteboards 118 x 178 cm

2 Whiteboards 118 x 178 cm

De titel van dit product geeft het al aan: Whiteboard zonder profiel! Bent u de standaard whiteboards met die lelijke aluminium profielen zat? Dan hebben wij hier de oplossing! Op deze pagina vindt u alle whiteboards met een afmeting van 118x178 centimeter. 

Chameleon Writing

Chameleon Writing is het nieuwe productprogramma van onze leverancier Smit Visual. Door investering in een nieuwe machine kan Smit Visual de whiteboards kaasrecht afsnijden en aflakken waardoor de whiteboards zonder profielen een trendy en moderne uitstraling krijgen binnen uw kantoor- of schoolomgeving. 

Groot bord, maar elegant

Omdat men een stuk van het whiteboard af haalt tijdens de machinebewerking komt de absolute maat uiteindelijk uit op 118x178cm. Dit elegante bord door zijn afmeting van 118x178cm toch genoeg ruimte om alle informatie kwijt te kunnen die u met uw personeel, uw leerlingen of uw collega’s wil delen.

Een whiteboard van 118x178cm van de hoogste kwaliteit

Doordat de whiteboards van hoge kwaliteit geëmailleerd staal zijn, zijn deze borden uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik, daardoor kunnen wij u ook een lange garantie bieden. Alle schrijfoppervlaktes op de 118x178cm whiteboards zijn magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar.

Een whiteboard van 118x178cm in rechte lijnen of met afgeronde hoeken

Onze profieloze whiteboards zijn te krijgen in twee standaard uitvoeringen, zo is er de uitvoering met afgeronde hoeken, deze zogenaamde curve whiteboards zien er door zijn hoekprofiel eigentijds uit. De zwart afgelakte rand geeft het geheel een rustige uitstraling, een uiters mooi whiteboard van 118x148cm dus. Vergeet ook niet de uitvoering met rechte hoeken, ook deze doet niet onder voor de curve uitvoering.

Op zoek naar whiteboard van een andere afmeting dan 118x178 cm?

Bekijk ons ruime assortiment van frameloze whiteboards, zo zijn er whiteboards van een kleiner formaat, bijvoorbeeld van 98x148 cm of een vierkant whiteboard van 98 x 98 cm. Wilt u liever ween whiteboard met een frame, ook dan kan whiteboard-express.nl u prima van dienst zijn. Kijk daartoe in de afmetingen lijst. Mocht u een afwijkende maat zoeken, of een zeer specifiek doel hebben voor uw whiteboard, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.