Flip over

8 Flip over

8 Flip over

Iedereen kent ze en vele hebben ze al eens gebruikt: de flip over. Toch wel handig als je bij een presentatie ook eens snel terug kan bladeren om een verband aan te geven of iets te benadrukken. Vergeet niet om meteen flip over papier te bestellen!

Flip overs zijn enorm praktisch voor een meeting, presentatie of brainstorm sessie. Het papier kan op verschillende manieren bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een standaard of aan de muur met speciale klemmen. Er zijn verschillende modellen, zo ook mobiele flipovers die eenvoudig te verrollen zijn. Let er echter altijd wel goed op dat u het juiste papier kiest dat past op de houder of standaard.

Efficiënt samenwerken met een flip over

Door een flip over te kopen haalt u een handig middel in huis om samen met anderen direct te kunnen brainstormen en bespreken. Whiteboards hebben het voordeel dat deze eenvoudig uit te wissen en zo dus te hergebruiken zijn. Echter heeft een flip over het grote voordeel dat deze makkelijker te verplaatsen zijn. Een flip over is daarbij eenvoudiger aan te passen aan uw wensen. Wilt u een meeting houden op uw kantoor? Dan plaatst u de standaard en de vellen daar. Wilt u echter een meeting houden in de vergaderruimte? Dan neemt u de flip over gewoon even mee. Het grote voordeel hiervan is dat u de flipovers altijd gewoon even kunt verplaatsen.

Denk aan deze tips wanneer u een flipover gaat kopen

Als u een flip over wilt kopen is het van belang dat u enkele zaken goed in de gaten houdt en meeneemt in uw overweging.

  1. Welk formaat hebt u nodig? Er zijn verschillende groottes beschikbaar. Zo zijn er flipovers die vrijwel een hele tafel bedekken, maar ook flipovers die je neerzet (op een standaard) en die je zo in je kantoor kan gebruiken. Het is belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over de maat van de flip over, zodat je zeker weet dat je geen te groot of juist te klein formaat koopt.
  2. Dient de flip over verstelbaar te zijn in hoogte of niet? Dit geldt vanzelfsprekend alleen voor flipovers op een standaard. Als u er bijvoorbeeld met meerdere mensen binnen uw kantoor gebruik van gaat maken, is het wel zo handig goed na te denken over de verschillende lengtes.
  3. Wilt u een mobiele flip over? Er zijn flipovers die te verrollen en/of te verplaatsen zijn, maar ook varianten die eenvoudigweg op één vaste plek blijven staan.
  4. De papiersoort. Er zijn namelijk verschillende soorten papier, sommige kunt u met vrijwel alles beschrijven, maar andere zijn niet met alle pennen en stiften te beschrijven.
  5. Welke accessoires heeft u nodig? Denkt u aan extra papier, magneten, stiften, schoonmaakmiddelen en meer.
  6. Magnetisch of niet? Er zijn borden die achter het papier zitten en magnetisch zijn. Zo zou u er verschillende zaken aan op kunnen hangen, wel zo handig voor bijvoorbeeld een brainstorm sessie.

Wilt u een flip over kopen? Alles over onze service

Als u een flip over wilt kopen, dan bent u bij Whiteboard-Express.nl aan het juiste adres. Wij helpen u met gericht advies en bieden een goede service voor onder meer veilige en snelle betaling, goedkope en snelle verzending en een goede klantenservice. Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met ons, we helpen u graag.