Het Bedrijf

Whiteboard-Express is onderdeel van de familie webshops van Venditoris BV. Ondanks onze snelle groei en zien wij nog elke dag kans om onze klanten te verrassen met goede producten tegen redelijke prijzen, die wij rechtstreeks van de fabrikant kopen. Tel daarbij onze uitstekende klantenservice met korte responstijden en je hebt een winnende formule.

Het is ons doel om uw probleem op te lossen. Vind u geen passende producten in het getoonde assortiment, bel ons dan en leg uw vraag voor. Dan gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing. Buiten de producten die u al in onze webshops aantreft, hebben wij ook ingang bij een groot aantal toonaangevende kwaliteitsproducenten met een zeer divers aanbod. Binnen ons vakgebied kunnen wij u vrijwel zeker helpen!

Venditoris BV werkt voortdurend aan verbetering van onze dienstverlening, verkleinen van onze footprint en verhoging van onze efficiency. Dat doen wij met een klein team van professionals.

Vrijwel al onze producten worden lokaal geproduceerd van veelal recyclebare grondstoffen.

Kijkt u ook eens bij onze andere formule www.magneet-express.nl voor bijpassende magnetische accessoires. U vindt onze formules in België en Nederland.